Artikel 4 van 11

KL (NRL) kunststof horlogeglazen 282/360

€ 8,45 (inclusief btw)

KL (NRL) kunststof horlogeglazen zijn licht gebolde kunststof horlogeglazen. De hoogte van deze glazen is 3 mm. De Kl glazen zijn voor oudere, vaak mechanische horloges zonder datum en/of centrale secondewijzer. De grotere maten worden gebruikt voor zakhorloges zonder deksel (savonet) en zonder centrale secondewijzer. Deze glazen worden niet geperst maar kunnen met een glasopzettang geplaatst worden. Ook kunt u met de hand enige druk geven en meestal klikt, mits de maat goed is, het glas met enige druk in de sponning. U kunt het glas ook inlijmen, gebruik hiervoor speciale modelbouw lijm want deze lijmt zonder dat u later gele randen gaat zien. Gaat u inlijmen bestel dan 1 maat kleiner dan dat u strak meet. De maatvoering is van 09.0 t/m 47.8 mm. oplopend met 0.2 mm.

Koop 2 artikelen en ontvang 7% korting. Code 90010
Koop 3 of meer artikelen en ontvang 20% korting. Code 90011.​

Bestelt u 10 horlogeglazen (assortie) of meer dan krijgt u 50% korting. Gebruik aan het einde van uw bestelling de code: 90000 en uw korting wordt direct verrekend!

Let op de prijzen kunnen per maat verschillen. Courante maten die we opnieuw bestellen zijn duurder dan de oude voorraad.

Taalkeuze

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss