Vergrotende lensjes voor mineraal glazen

Vergrotende kunststof lensjes voor mineraal glazen. Als u horlogeglas met lens vervangt kunt u in plaats van een glas met lens te bestellen een vlak mineraal glas gebruiken en daar dan later een los vergrotend lensje opplakken met UV lijm. Ook kan het zijn als de leeftijd vordert dat de datum niet meer goed te lezen is. In dat geval kan zo'n lensje een uitkomst zijn.

We verkopen deze vergrotende kunststof lensjes in drie afmetingen. Na betaling vooruit per bank sturen we uw bestelling met de post naar u toe.

Koopt u 3 of meer producten in onze webwinkel dan ontvangt u 20% korting. Gebruik de kortings code 90011.

Heeft u nog vragen over deze vergrotenden lensjes in kunststof dan kunt u mailen: info@timeparts.nl of bellen: 06-34178347. We staan graag voor u klaar.

DOE HET ZELF, DOE HET SAMEN MET TIMEPARTS!

Timeparts is een onderdeel van Optitime Horloges.

 

Sorteer op
 • Lensje voor mineraal glazen
  Lensje voor mineraal glazen

  Lensje voor mineraal glazen.

  U plaatst eerst het mineraal glas en later plakt u met UV lijm het lensje op het glas. Ideaal voor personen die iets slechter gaan zien, door de vergroting blijft de datum leesbaar.

  Het lensje is…

  € 12,95
 • Mincol UV lijm
  Mincol UV lijm

  Minecol UV lijm is speciaal voor het inlijmen van mineraal horlogeglazen. Deze lijm wordt gebruikt door de professionals wanwege zijn uitstekende hechting en de fijne doseernaald.

  ∙ Inhoud: 2 ml.
  ∙ Inclusief een reseve…

  € 31,95

Taalkeuze

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel