UTS QUARTZ UURWERKJES

UTS quartz uurwerkjes. Dit UTS model is de opvolger/vervanger voor alle voorgaande modellen van Junghans en UTS. Al meer dan 40 jaar maakt UTS in Duitsland quartz uurwerkjes. Topkwaliteit voor een redelijke prijs en het mooie is dat ook de wijzers van een model van 40 jaar geleden gewoon op de nieuwe modellen quartz werkjes te plaatsen zijn. Door een licentie kwestie is de naam Junghans verdwenen en blijft UTS over.

U kunt UTS ook probleemloos omwisselen met Hermle.

Wat leveren we als u een UTS quartz uurwerk besteld

  • Rubber beschermschijf.
  • Bevestigingsmoer.
  • Wijzermoer.
  • Ophanghaak.
  • Maxell AA alkaline batterij.
  • De uurwerkjes worden geleverd in diverse wijzers lengtes.

U kunt UTS quartz uurwerkjes ook bestellen zonder de bevestigingsmaterialen en batterij. Als u en ouder model vervangt door een nieuwe kunt u de schroeven, rubberen ring en moertje gewoon weer gebruiken.

Gebruikt u geen secondewijzer en vindt u een open moertje niet mooi werk het dan af met een gesloten moertje. Deze is apart te bestellen in drie kleuren.

Attentie: minutenwijzers met een rond gat zullen niet op deze werkjes passen. Het gat van de minutenwijzer moet enigzins ovaal rechthoekig zijn. Maak het gat van de minutenwijzer nog iets groter zodat de as vrij kan draaien en gebruik het speciale wijzerbusje voor de minutenwijzer elders in onze webwinkel. U kunt dit busje klemmen of als het nodig is aan de wijzer lijmen.

 

 

 

 

De kwaliteit van deze UTS quartz werkjes is al jaren bewezen.

We leveren ook UTS quartz uurwerkjes met slinger en ook hier heeft u de keus of u wel of geen bevestigingsmateriaal nodig heeft.

Attentie: Heeft uw oude klok wijzers waarvan de uurwijzer 20 cm. of langer is bestel dan een UTS quartz uurwerk extra sterk. Een gewoon uurwerk krijgt deze wijzers niet altijd rond.

Regelmatig wordt ons gevraagd hoe de lengte van de wijzeras te bepalen. Hierbij twee afbeeldingen hoe te meten:

 

 

 

 

 

 

U neemt de maat vanaf de plaat van het uurwerkje, dus inclusief het eventueel aanwezige verhoogde schroefdeel.

Let wel op dat u de juiste maat besteld want wij ruilen bestelde UTS quartz uurwerkjes niet om. Ook krijgt u geen geld retour bij een verkeerd bestelde maat, dat is uw eigen verantwoordelijkheid.

Koop 3 artikelen en ontvang 7% korting, Gebruik code 90010.
Koop 3 of meer producten dan ontvangt u 20% korting. Gebruik code 90011.

Bij grote aantallen speciale prijzen, informeer via de mail.

Heeft u nog vragen over deze UTS quartz uurwerkjes dan mag u mailen: info@timeparts.nl of bellen: 06-34178347. We helpen u graag!!

DOE HET ZELF, DOE HET SAMEN MET TIMEPARTS!

Timeparts is een onderdeel van Optitime horloges.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss