Doe het zelf, doe het samen met Timeparts!

In de huidige tijd waar het steeds lastiger wordt om een bedrijf te vinden waar u (kleine) reparaties aan uw horloge of klok kunt laten doen is het misschien een idee om dingen zelf te doen.

Bij horloges hebben we het over zaken als het plaatsen van een horlogebatterij, nieuwe verbindingspennen tussen band en horloge, een nieuw glas op uw horloge of het plaatsen van een nieuwe horlogeband. Bij klokken gaat het vaak om een nieuw slingerveertje, een nieuw glas op uw pendule of een nieuw koord in uw comtoise. Allemaal klusjes die u ook heel goed zelf kunt doen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, in de praktijk zijn er natuurlijk veel meer dingen die u zelf kunt doen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat uw ervaring is met het werken aan horloges of klokken.

Bij Timeparts helpen we u graag op weg. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van horloge,- en klokkenreparaties en daardoor kunnen we u adviseren bij de problemen of vragen die u heeft.

Vaak is het handig om een mail te sturen waarin u het probleem of de vraag omschrijft. Als u een foto bijvoegt maakt dat de dingen meestal een stuk duidelijker.

Koop 2 artikelen en ontvang 7 % korting. Code 90010.

Koop 3 artikelen of meer en ontvang 20% korting. Code 90011.

Komt u er helemaal niet uit dan is er altijd de mogelijkheid om reparaties aan ons op te sturen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen bel: 06-34178347 of mail: info@timeparts.nl.

DOE HET ZELF, DOE HET SAMEN MET TIMEPARTS!

 

Sorteer op

Taalkeuze

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss