Wie zijn wij?

Timepart is een eenmanszaak die is voortgekomen uit een groothandel in uurwerken genaamd Visser en Noorman Uurwerken. Visser en Noorman Uurwerken werd Optitime en hier werden zowel nieuwe horloges als horloge,- en klokonderdelen verkocht. Het inkrimpen van het juweliersbestand en de mogelijkheid tot verkopen via het internet zette alles op zijn kop. Januari 2010 is de webwinkel van Optitime online gegaan en om alles een beetje overzichtelijk te houden hebben we in maart 2012 Timeparts opgericht om de horloge,- en klokonderdelen apart van de horloges te verkopen.

De horloge,- en klokonderdelen worden nu verkocht aan zowel bedrijven als particulieren.

De artikelen die we verkopen komen uit verschillende landen wereldwijd. 

 

 

 

 

 

Op deze pagina het gezicht achter Timeparts: mijn naam is Hugo Schockman, ik ben de eigenaar en degene die uw orders verzorgt en al uw vragen beantwoord. Al 40 jaar heb ik ervaring op het gebied van tijd in de ruimste zin van het woord. 

Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons assortiment of wilt u iets weten m.b.t. het repareren van horloges of klokken dan mag u bellen: 06-34178347 of mailen: info@timeparts.nl. We staan graag voor u klaar.

DOE HET ZELF, DOE HET SAMEN MET TIMEPARTS!!

Taalkeuze

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss