Metalen horlogebanden

Metalen horlogebanden in diverse soorten en maten voor zowel dames als heren zijn volop leverbaar bij TIMEPARTS. Er zijn ook veel "oude" nieuwe metalen horlogebanden online te bestellen. Sommige banden zijn ongedragen en 25 jaar oud, maar nog steeds van een uitmuntende kwaliteit. In die tijd was de kwaliteit van het chroom en de double vele malen beter dan wat er tegenwoordig aangeboden wordt. Maar ook voor een wat modernere metalen band bent u bij ons aan het goede adres. We verkopen goede kwaliteit van merken als Rowi (de makers van o.a. Fixo Flex)Haka (de makers van o.a. Haka Flex rekbanden) Fisher, Pfistra en FS.

gebruikteband.jpg

 

 

 

 

 

Als speciale service maken wij de metalen banden op maat. Zowel in de lengte als bij de aanzetjes waarmee de band aan het horloge wordt gezet. U betaalt hiervoor niets extra`s. Bij het bestelformulier is ruimte om de maten door te geven. Ook ontvangt u altijd twee passende push pins bij de band die u besteld.

 

 

 

 

 

U vindt niet alleen nieuwe horlogebanden u bij ons, ook is er een grote collectie tweedehandse exemplaren. Waaronder altijd een behoorlijk aantal banden van merkhorloges zoals Citizen en Seiko. De gebruikte banden zijn van goede kwaliteit en allemaal ultrasonisch gereinigd en verkrijgbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen. Wij geven altijd de minimale en de maximale lengte van een band aan en natuurlijk de band,- en aanzetbreedte. Tel bij het bepalen van de juiste lengte wel de grootte van uw horloge op....

Alle prijzen van de metalen horlogebanden zijn per stuk en inclusief 21% BTW.

Koop 2 artikelen en ontvang 7% korting. Code 90010
Koop 3 of meer artikelen en ontvang 20% korting. Code 90011.​

Mocht u nu nog vragen over deze metalen horlogebanden hebben dan mag u bellen: 06-34178347 of mailen info@timeparts.nl. We staan graag voor u klaar.

DOE HET ZELF, DOE HET SAMEN MET TIMEPARTS!

Timeparts is een onderdeel van Optitime horloges.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss