AUTEURSRECHT

Timeparts is een onderdeel van Optitime horloges ingeschreven Kamer van Koophandel 02039269.

Op de inhoud en vormgeving van alle uitingen van TIMEPARTS ongeacht de drager (hieronder inbegrepen deze internetsite) rust auteursrecht en databankrecht. Voor het overnemen, opslaan, en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeveving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van de directie c.q. rechthebbende. Voor hergebruik kunt u contact opnemen met Timeparts te MUSSEL  E-mail: info@timeparts.nl

In principe is het nooit toegestaan om materiaal van TIMEPARTS.NL te hergebruiken. Slechts in incidentele gevallen wordt hierop een uitzondering gemaakt. Vermeld bij uw verzoek de titel van het werk. Vermeld ook waarin en waarom u het werk wilt opnemen en de oplage of (als de publicatie elektronisch is) het (gemiddeld) aantal bezoekers.

Voor gebruik voor zakelijke doeleinden, waaronder begrepen digitale knipselkranten, dient u contact op te nemen met Timeparts, E-mail: info@timeparts.nl.

LINKEN                                                                                                                                                    

Linken en verwijzingen naar pagina`s van TIMEPARTS op internet is niet toegestaan zonder dat daar toestemming voor is gevraagd aan de directie c.q. belanghebbende.

 

COPYRIGHT 2020 OPTITIME, MUSSEL.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss