Milieuvriendelijk verpakken/versturen

Bij Timeparts hebben we het gebruik van plastic met 90% verminderd. Inplaats van plastic bubbel verpakkingsmateriaal gebruiken we zijdepapier en golfkarton zodat u na ontvangst van uw bestelling de verpakking bij het oud papier kunt doen en gerecycled kan worden.

Voor het versturen verpakken we kleine artikelen altijd in golfkarton en (bruine) papieren zakjes. Deze lijmen we dan met lijm (zonder oplosmiddelen) zoveel mogelijk aan de pakbon vast zodat verzending in een gewone enveloppe als brievenbus post mogelijk is. Het scheelt extra verpakkingsmateriaal en verzendkosten. Dit betekent dat het artikel wat u koopt daardoor goedkoper is. Inplaats van plakband gebruiken we afbreekbare papieren stickers met onze naam erop. Onze verzenddozen zijn tweedehands of van gerecycled golfkarton.

In sommige gevallen moeten we toch een verzendenveloppe met bubbel plastic gebruiken omdat er helaas geen (betaalbaar) alternatief is. Wel blijven we hiernaar zoeken en zodra het mogelijk is zullen we overstappen naar een meer milieu vriendelijke manier van verpakken. Als u een product ontvangt in een enveloppe met bubbel plastic scheid dan het papier en het plastic van de enveloppe.

Voor 14.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

Heeft u nog vragen, opmerking of tips over de wijze waarop wij onze producten verpakken en verzenden dan mag u bellen: 06-34178347 of mailen: info@timeparts.nl

ZUINIG OP ONZE LEEFOMGEVING, SAMEN MET TIMEPARTS!

 

Taalkeuze

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss