JUNGHANS QUARTZ UURWERKJES

Junghans quartz uurwerkjes de W 838. Deze zijn te bestellen vanaf 1 t/m 12 stuks. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. De Junghans W 838 is de opvolger/vervanger voor alle voorgaande modellen van Junghans. Al meer dan 40 jaar maakt Junghans in Duitsland quartz uurwerkjes, topkwaliteit voor een redelijke prijs en het mooie is dat ook de wijzers van een model van 40 jaar geleden gewoon op de nieuwe modellen quartz werkjes te plaatsen zijn.  

Wat leveren we als u een Junghans quartz uurwerkje besteld:

  • Middelas, voor materiaal met een dikte tot 26 mm.
  • Rubber beschermschijf.
  • Bevestigingsmoer.
  • Wijzermoer.
  • Ophanghaak.
  • Maxell AA alkaline batterij.

U kunt ook Junghans quartz uurwerkjes bestellen zonder de bevestigingsmaterialen en batterij. Als u en ouder model vervangt door een nieuwe kunt u de schroeven, rubberen ring en moertje gewoon weer gebruiken.

Gebruikt u geen secondewijzer en vindt u een open moertje niet mooi werk het dan af met een gesloten moertje. Deze is apart te bestellen in drie kleuren.

Attentie: minutenwijzers met een rond gat zullen niet op deze werkjes passen. Het gat van de minutenwijzer moet enigzins ovaal rechthoekig zijn. U kunt dit oplossen door een flinterdun stukje plastic de vorm van het messing schroefgedeelte uit te snijden. Maak het gat van de minutenwijzer nog iets groter zodat de as vrij kan draaien en plak dit stukje plastic vast aan de achterzijde van de minutenwijzer. Laat de lijm drogen en bevestig later de minutenwijzer op de as d.m.v. meegeleverde schroefje. De wijzer zal dan keurig de tijd aangeven.

 

 

 

 

 


De kwaliteit van deze Junghans quartz werkjes is al jaren bewezen.

We leveren ook Junghans quartz uurwerkjes met slinger en ook hier heeft u de keus of u wel of geen bevestigingsmateriaal nodig heeft.

Attentie: Heeft uw oude klok wijzers waarvan de uurwijzer 20 cm. of langer is bestel dan een Junghans quartz uurwerk extra sterk. Een gewoon werk krijgt deze wijzers niet rond.

Regelmatig wordt ons gevraagd hoe de lengte van de wijzeras te bepalen. Hierbij twee afbeeldingen hoe te meten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U neemt de maat vanaf de plaat van het uurwerkje, dus inclusief het eventueel aanwezige verhoogde schroefdeel.

De prijs van de Junghans quartz uurwerkjes is inclusief verzendkosten, dus geen verrassingen bij het afrekeken. Na betaling vooraf per bank sturen we u deze Junghans quartz uurwerkjes met pakketpost naar u toe. Wilt u een andere verzendwijze dan moet u het verschil bijbetalen.

De Junghans quartz uurwerkjes worden dagelijks verzonden met DHL inclusief track en trace.

Heeft u nog vragen over deze Junghans quartz uurwerkjes dan mag u mailen: info@timeparts.nl of bellen: 06-34178347. We helpen u graag!!

DOE HET ZELF, DOE HET SAMEN MET TIMEPARTS!

Timeparts is een onderdeel van Optitime horloges.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Optitime Horloges Groningen
© 2012 - 2021 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel