KXH horlogeglazen

KxH (WRH) horlogeglazen zijn gebolde kunststof horlogeglazen. De hoogte van deze kunststof glazen voor horloges is voor dames 3.5 mm. en voor heren 4.5 mm. Deze glazen kunnen onder spanning worden geplaatst met een glasopzettang, u heeft dan geen lijm nodig.

De glazen zijn van de merken Stella (WEC) en Robur (Tena Butty blauwe zakjes)

Het is ook mogelijk om deze kunststof glazen vast te lijmen in de rand. Bestel dan een glas wat gemakkelijk zal passen zonder dat u al teveel kracht moet zetten om het in de rand te drukken. Gebruik speciale glazenlijm (modelbouw lijm) om later gele randen te voorkomen.

Let wel op dat u de juiste maat besteld want wij ruilen bestelde horlogeglazen niet om. Ook krijgt u geen geld retour bij een verkeerd bestelde maat, dat is uw eigen verantwoordelijkheid. Neem de maat met een digitale schuifmaat.

 

 

 

 

 

 

De maatvoering van de KXH glazen voor horloges is van 13.0 t/m 17.3 mm. voor de dameshorloges, oplopend met 0.1 mm. en van 27.9 t/m 32.2 mm. voor de herenhorloges oplopend met 0.1 mm.

De glazen zijn van een zeer goede kwaliteit en van diverse gerenomeerde merken zoals Robur, Stella en Sternkreuz. De prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus geen verrassingen bij het afrekenen.

Na betaling vooruit per bank sturen we uw bestelling met de post naar u toe. 

Bestelt u 3 horlogeglazen of meer dan ontvangt u een korting van 25%. Vul de kortingscode: 90011 in en de rest gaat vanzelf. U kunt uw bestelling combineren met kunststof horlogeglazen, mineraal horlogeglazen, saffier horlogeglazen, push pins, andere bevestigingspennen en slingerveren voor klokken

Heeft u nog vragen over onze KXH kunststof horlogeglazen dan mag u bellen: 06-34178347 of mailen info@timeparts.nl. We staan graag voor u klaar!

DOE HET ZELF, DOE SAMEN HET MET TIMEPARTS!

Timeparts is een onderdeel van Optitime horloges.

Sorteer op
 • KXH horlogeglazen 130 t/m 276
  KXH horlogeglazen 130 t/m 276

  KXH (WEC) kunststof horlogeglazen zijn gebolde kunststof horlogeglazen. De hoogte van deze glazen is voor dames 3.5 mm. en voor heren 4.5 mm. Deze glazen kunnen onder spanning worden geplaatst met een glasopzettang, u heeft dan…

  € 8,95
 • KXH horlogeglazen 279 t/m 330
  KXH horlogeglazen 279 t/m 330

  KXH (WEC) kunststof horlogeglazen zijn gebolde kunststof horlogeglazen. De hoogte van deze glazen is voor dames 3.5 mm. en voor heren 4.5 mm. Deze glazen kunnen onder spanning worden geplaatst met een glasopzettang, u heeft dan…

  € 8,95
 • Extra voordelig!

  Hypo Cement
  Hypo Cement

  Hypo cement is een lijm die uitermate geschikt is voor het verlijmen van kunststof glazen. Door de naaldfijne tuit kunt u de lijm zeer precies aanbrengen.

  ∙ De lijm wordt ook veel gebruikt in de modelbouw, als schroeven…

  € 7,95

Taalkeuze

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • Optitime Horloges Groningen
© 2012 - 2021 Timeparts horloge/ klokonderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel